Cordyang, 2000mg, 10 fiole, 10ml, Yong Kang

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 10,51 Lei 11,55 Lei
Descriere produs
Cordyceps sinensis extract este utilizat de mii de ani in medicina traditionala chineza pentru efectele sale benefice asupra organismului.
 
Ingrediente active:
- extract Cordyceps Sinensis – 2000 mg

Ingrediente/fiola(10ml):
- 2000 mg pulbere de Cordyceps sinensis, sirop din porumb cu conţinut ridicat de fructoza qs.
 
Mod de administrare: Oral, agitati bine fiola inainte de a bea continutul. Una sau doua fiole, odata sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun sau inainte de culcare. Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, sau bauturi nealcoolice.
 
Mod de pastrare: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Atentionari si precautii: Se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Poate interactiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, diuretice tiazidice, insulina, NSAID/steroizi nesteroidici, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei la administrare concomitenta. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole). 
 
Prezentare: 10 fiole x 10 ml
Doza de yuga

Doza de yuga: Este utilizat de mii de ani in medicina traditionala chineza pentru efectele sale benefice asupra organismului. 

Indicatii si recomandari: Sprijina mecanismele naturale de aparare ale organismului si contribuie la mentinerea sanatatii aparatului respirator. Ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si are efect tonic general asupra organismului. Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.

SKU 00038-1007938
EAN 6423170001792
Brand Yong Kang
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Cordyang, 2000mg, 10 fiole, 10ml, Yong Kang
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.