YK GANODERMA 10FI/10ML

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

13,26 Lei
Descriere produs
DESCRIERE PRODUS
Ganoderma lucidum contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
 
Ingrediente active:
- extract Ganoderma Lucidum – 2000 mg.

Ingrediente/fiola(10ml):
Ganoderma lucidum extract – 2000mg, sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza – q.s.
 
 
Mod de administrare: Oral, agitati bine fiola inainte de a bea continutul. Una sau doua fiole, odata sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun sau inainte de culcare. Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, sau bauturi nealcoolice.
 
Mod de pastrare: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Atentionari si precautii: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor cu varsta sub 12 ani. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata şs un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole). A se administra cu prudenta persoanelor care folosesc concomitent medicatie antidiabetica, antiagregant-plachetara, persoanelor care sunt planificate pentru interventii chirurgicale iminente, care au suferit o operatie de transplant si/sau folosesc agenti imunosupresori.
 
Prezentare: 10 fiole x 10 ml
DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Ganoderma lucidum contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

Indicatii si recomandari: Imunitate, antioxidant, sistemul energetic, ficat.

SKU 00038-75477348
EAN 6423170001532
Brand YONGKANG INTERNATIONAL CHINA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
YK GANODERMA 10FI/10ML
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.