Ginkgo Biloba 1500mg, 10 fiole, 10ml, Yongkang

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,87 Lei 12,49 Lei
Descriere produs
Proprietati:

Extractul din frunzele acestui arbore, supranumit ,,arborele pagodelor”, a fost recomandat de nenumarati medici si oameni de stiinta din toata lumea ca un excelent supliment alimentar.

Extractul de Ginkgo Biloba contribuie la:
  • functionarea normala a macro- si microcirculatiei (cerebrala, cardiaca si periferica);
  • mentinerea capacitatii de concentrare si memorare.
Ingrediente active:
  • extract GINKGO BILOBA – 1500 mg.
Ingrediente/fiola(10ml):
  • 55% apa purificata, 30% sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza), 15% pulbere din frunze de Ginkgo biloba.

Mod de administrare:

Odata sau de doua ori pe zi, cate una sau doua fiole. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului inclus in cutie si se bea continutul. Se poate amesteca cu apa, suc de fructe, lapte sau alte bauturi nealcoolice.
 
Mod de pastrare: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Atentionari si precautii: Se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Poate interactiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, diuretice tiazidice, insulina, NSAID/steroizi nesteroidici, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei la administrare concomitenta. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).
 
Prezentare: 10 fiole x 10 ml
Doza de yuga

Doza de yuga: Supranumit ,,arborele pagodelor”, a fost recomandat de nenumarati medici si oameni de stiinta din toata lumea ca un excelent supliment alimentar.

Indicatii si recomandari: Circulatie, sistemul nervos, memorie, activitate sexuala.

SKU 00038-1007942
EAN 6423170000122
Brand Yong Kang
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ginkgo Biloba 1500mg, 10 fiole, 10ml, Yongkang
ca