Ginseng & Royal Jelly, 476mg, 30 capsule, Yongkang

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,01 Lei 9,90 Lei
Descriere produs
Ginsengul, supranumit "radacina vietii” sau ,,regele plantelor tonice” din China, este utilizat de peste 4000 de ani pentru calitatile sale energizante si revigorante.

Ginsengul:

  • contribuie la mentinerea unui sistem imunitar normal;
  • ajuta organismul sa se adapteze la stres si la stari tensionale prelungite;
  • ajuta la diminuarea oboselii si a extenuarii;
  • efect tonic general si energizant;
  • ajuta la mentinerea activitatii sexuale normale;
  • contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

Royal Jelly (Laptisor de matca):

  • ajuta la mentinerea apetitului normal;
  • contribuie la metabolismul energetic normal;
  • ajuta la mentinerea vietii sexuale normale;
  • ajuta la mentinerea sanatatii pielii.
 
Ingrediente: Fiecare capsula contine 200 mg Extract pulbere din radacina de Ginseng si 200 mg Royal Jelly extract liofilizat. 
 
Mod de administrare: Numai pentru adulti, cate una sau doua capsule, o data sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun si/sau inainte de cina
 
Mod de pastrare: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Atentionari si precautii: Se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Poate interactiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, diuretice tiazidice, insulina, NSAID/steroizi nesteroidici, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei la administrare concomitenta. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).
 
Prezentare: flacon cu 30 capsule a 476 mg
Doza de yuga

Doza de yuga: Asocierea ,,Ginseng & Royal Jelly” reprezinta o ,,reteta” straveche si originala, utilizata in toata lumea pentru tonifierea organismului si mentyinerea starii de bine generala.

Indicatii si recomandari: Extractul pulbere din ,,radacina vietii” normalizeaza activitatea sistemului nervos central, diminuand oboseala si grabind recuperarea in perioadele de convalescenta. Creste imunitatea si are efect relaxant, ajutand organismul sa se adapteze la stress si la stari tensionale prelungite. Stimuleaza tonusul general si are efect energizant. Imbunatateste functia hepatica, activitatea fizica si psihica. Ajuta digestia stimuland pofta de mancare, intensifica metabolismul si hematogeneza. Stimuleaza biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor in ficat si maduva; creste fertilitatea si potenta sexuala. Infrumuseteaza tenul. Royal Jelly stimuleaza glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat cresterea metabolismului si scaderea in greutate. Este un energizant prin excelenta, prelungeste tineretea, creste apetitul si imbunatateste performantele sexuale. Indeparteaza anxietatea, stimuleaza memoria si creste imunitatea organismului. Colagenul mentine pielea neteda si tanara. Creste performantele sportivilor.

SKU 00038-1007947
EAN 6423170000047
Brand Yong Kang
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ginseng & Royal Jelly, 476mg, 30 capsule, Yongkang
ca