Royal Jelly 300mg, 10 fiole, 10ml, Yong Kang

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,59 Lei 11,99 Lei
Descriere produs

Descriere: Royal Jelly (laptisor de matca) reprezinta secretia glandelor salivare ale albinelor lucratoare, constituind hrana reginei albinelor din stup. Datorita compozitiei laptisorului de matca ce combina intr-o reteta unica vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esentiali, grasimi nesaturate, colagen si lecitina, regina-mama are o durata de viata de 20 ori mai mare decat a albinelor care o hranesc.

Ingrediente/fiola(10ml): apa purificata, sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza), Royal Jelly/laptisor de matca – 300mg.

Mod de utilizare:  Numai pentru adulti: una sau doua fiole, odata sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun si/sau inainte de cina. Se agita bine (deoarece acest produs poate sedimenta, fara afectarea calitatii si a proprietatilor), se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului inclus in cutie si se bea continutul. Continutul fiolei se amesteca cu apa, suc de fructe, lapte sau alte bauturi nealcoolice.

Mod de prezentare : cutie cu 10 fiole x10 ml

Atentionari: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Daca sunteti alergic la intepatura de albina, nu inseamna neaparat ca nu puteti lua Royal Jelly. Totusi, orice produs al albinelor poate deveni alergenic la indivizii susceptibili. In caz de reactie alergica, se recomanda intreruperea administrarii produsului si consultarea urgenta a medicului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se administra cu prudenta in caz de diabet. A se consuma de preferinta inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).
Conservare: A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Doza de yuga

Doza de yuga: Royal Jelly (laptisor de matca) promoveaza frumusetea pielii, actioneaza impotriva imbatranirii organismului si atenueaza probleme precum astmul, anxietatea, insomniile. 

Beneficii:  Royal Jelly stimuleaza glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat cresterea metabolismului si scaderea in greutate. Este un energizant prin excelenta, prelungeste tineretea, creste apetitul si imbunatateste performantele sexuale. Indeparteaza anxietatea, stimuleaza memoria si creste imunitatea organismului. Colagenul mentine pielea neteda si tanara. Creste performantele sportivilor.

SKU 00038-1007952
EAN 6423170000115
Brand Yong Kang
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Royal Jelly 300mg, 10 fiole, 10ml, Yong Kang
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.