CEAI MUSETEL ECO 18dz SONNENTOR

In stoc

Pret

16,99 Lei
Descriere produs

Simbolul puterii, musetelul, desi modesta, ofera siguranta. Efect: Antiinflamator, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), gastro-protector, carminativ (ajuta eliminarea gazelor intestinale), bactericid, fungicid, antispastic.Recomandari: -uz intern: gastrita, ulcer gastric, enterite (inflamatii ale intestinului subtire), crampe digestive, colite, flatulenta (acumulare excesiva de gaze in intestine).-uz extern: afte, stomatite, eczeme, rani, hemoroizi, ten inrosit sau iritat, ingrijirea parului. Mod de preparare:Peste un pliculet de toarna apa fiarta si se lasa acoperit 5-10 minute.

Ceai musetel eco 18 DZ - Sonnentor

Florile dulci sunt extrem de versatile in aplicarea lor si nu este numai folosit de bunici ca un ceai de ”bun la toate”. Savurat cu miere si lamai, ceaiul de musetel este de nelipsit mai ales in sezonul rece.

Stiati?

Musetelul este cunoscut ca si planta dragostei de mama. Florile dulci sunt extrem de versatile in uz cu proprietati multiple si sunt recomandate mai ales de mame si bunici ca solutie pentru cei dragi lor la orice necaz.

Denumire Latina: Matricaria Chamomilla

Timp infuzare: max. 10 minute / Temperatura apei: 100°C

Prezentare: Cutie de carton cu 18 plicuri

Producator: Sonnentor

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Simbolul puterii, musetelul, desi modesta, ofera siguranta. Efect: Antiinflamator, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), gastro-protector, carminativ (ajuta eliminarea gazelor intestinale), bactericid, fungicid, antispastic.Recomandari: -uz intern: gastrita, ulcer gastric, enterite (inflamatii ale intestinului subtire), crampe digestive, colite, flatulenta (acumulare excesiva de gaze in intestine).-uz extern: afte, stomatite, eczeme, rani, hemoroizi, ten inrosit sau iritat, ingrijirea parului. Mod de preparare:Peste un pliculet de toarna apa fiarta si se lasa acoperit 5-10 minute.

Indicatii si recomandari: Savurat cu miere si lamai, ceaiul de musetel este de nelipsit mai ales in sezonul rece.

SKU 00068-1007305
EAN 9004145022133
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
CEAI MUSETEL ECO 18dz SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.