Ceai negru englez, Assam, ECO, 95g, Sonnentor

In stoc

Pret

Pret special 15,69 Lei 17,09 Lei
Descriere produs
Descriere produs

Ideal pentru amatorii de ceai negru carora le plac gusturile puternice. Acest Assam este un soi corpolent, bogat si usor picant. Este bine cunoscut si indragit ca un ceai de mic dejun cu un strop de lapte, dar merge la fel de bine cu mancaruri din cereale sau deserturi de ciocolata neagra sau nuga. Aria de cultivare a acestui ceai Assam este pe platourile care se intind pe ambele maluri ale Brahmaputrei in India de Nord-Est. Este la poalele muntilor Himalaya de Est, si este cunoscuta ca locul de nastere a cultivarii ceaiului. puternic, corpolent, acid

Mod de utilizare: Pune o lingurita de ceai Assam in 250 ml apa la temperatura de 95ºC – 100ºC si lasa la infuzat circa 3-5 minute, in functie de cat de tare vrei sa fie

Ingrediente: 100% ceai negru Assam ecologic

Prezentare: 95g

Atentionari si precautii: Este recomandat sa bei acest ceai dimineata si sa-l eviti seara, inainte de culcare, pentru a nu avea probleme cu somnul.

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Nu te lasa inselat de mirosul de paine proaspat coapta, Assam este, inainte de toate, o delicatesa. Venit tocmai din Nordul Indiei, acest ceai este recunoscut de connoisseur-ii din toata lumea pentru robustetea si aroma usor dulceaga de malt. Ii poti admira culoarea chihlimbarului, de o limpezime fantastica, sau interveni asupra ei cu un strop de frisca pentru si mai multa ostentatie.

Indicatii si recomandari: Datorita continutului de vitamine, minerale si oxidanti esentiali pentru sanatate, ceaiul Assam contibuie la prevenirea sau ameliorarea unor afectiuni. Lupta cu infectiile si inflamatiile, fiind de ajutor la intarirea sistemului imunitar. Imbunatateste capacitatea de concentrare si alunga oboseala. Stimuleaza memoria. Imbunatateste digestia. Mentine sanatatea cardiovasculara si scade tensiunea arteriala. Previne inmultirea bacteriilor din cavitatea bucala datorita fluorului.

SKU 00068-1007614
EAN 9004145006645
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai negru englez, Assam, ECO, 95g, Sonnentor
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.