CEAI NEGRU EARL GREY, ECO, 90G, SONNENTOR

In stoc

Pret

Pret special 19,79 Lei 21,99 Lei
Descriere produs

Un deliciu traditional de ceai: Earl Grey – un amestec de ceai negru cu ulei de bergamot, se evidentiaza prin gustul sau corpolent, cu nuante de lamaie. Un insotitor tipic englez al deserturilor. Sugestie: Adauga zeama proaspata de lamaie si transforma-l pe Earl Grey intr-o Lady Grey invioratoare.

Mod de utilizare: Pentru prepararea unei cesti de ceai adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 3 minute. Intrucat ceaiul negru are un gust mai puternic puteti adauga in ceai o cantitate foarte mica de lapte.

Ingrediente: 96% ceai negru ecologic; esenta de bergamot ecologic

Prezentare: 90g

Atentionari si precautii: Din cauza continutului ridicat de teina ceaiul negru poate produce insomnii, creste cantitatea de acid gastric si creste tensiunea arteriala. Consumat inainte de masa ceaiul negru impiedica absortia fierului. 

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Earl Grey, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate ceaiuri negre, are poate si una dintre cele mai interesante istorii. Acest ceai isi trage denumirea de la Earl Charles Grey, prim-ministrul Marii Britanii in secolul al XIX-lea, care, cu toate ca a abolit sclavia, a ramas in istorie mai degraba datorita ceaiului care ii poarte numele. Aroma de bergamota este o combinatie intre portocala, lamaie si grepfruit, si confera ceaiului negru Earl Grey o nota cu totul aparte.

Indicatii si recomandari: Ceaiul negru este recunoscut pentru beneficiile asupra organismului. Acesta imbunatateste starea generala de santate, stimuleaza activitatea cerebrala, reduce riscului aparitiei accidentului vascular cerebral, previne afectiunile cardiovasculare, reduce colesterolul „rau”, combate stresul.

 
SKU 00068-1006930
EAN 9004145002227
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
CEAI NEGRU EARL GREY, ECO, 90G, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.