Xeracalm Defia.D, ulei, 400ml, Avene

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

70,99 Lei
Descriere produs

 XeraCalm A.D Ulei de curatare pentru refacerea lipidelor de la AVENE calmeaza, calmeaza si atenueaza mancarimea asociata pielii predispuse la atopic. Face spuma delicata cu o textura care etanseaza hidrateaza si restabileste bariera pielii.Hipoalergenic, fara parfum, fara parabeni, fara sapun, fara soia, fara gluten. 

 

Mod de utilizare: Aplicati Avene XeraCalm A.D de 1 pana la 2 ori pe zi. 

 

Ingrediente: apa termala avene (avene aqua).apa (aqua).glicerina.peg-7 gliceril cocoat.disodium laureth sulfoacetate.sodium cocoamphoacetate.peg-25 ulei de ricin hidrogenat.ceterareth-60 myristyl hydroglycatelm. -3.coco-glucozid.extract de aquaphilus dolomiae.arginina.caprylyl glicol.acid citric.ulei de sugra/ulei de palmie esteri aminopropanediol.glicina.acid maleic.oenothera biennis (olio de primara de seara) biopropanediol 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: I-Modulia® patentat este un complex puternic derivat din Apa Termala Avene care calmeaza senzatiile de mancarime si iritatia, contribuind in acelasi timp la sustinerea sistemului de aparare al pielii. 

Cer-Omega, derivat din primula de seara si bogat in omega-6 si ceramide, asigura o hidratare exceptionala si ajuta la refacerea barierei epidermice a pielii. 

Apa Termala Avene asigura toleranta si ofera proprietati calmante, calmante si calmante. 

 

Indicatii si recomandari: PH-ul fiziologic permite o actiune blanda de curatare. Textura uleiului etanseaza umezeala. Reface bariera pielii. Potrivit pentru sugari, copii si adult

SKU 00038-300040
EAN 3282770146790
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Xeracalm Defia.D, ulei, 400ml, Avene
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.