AVENT POMPA DUBLA ELECTRICA PREMIUM SCF398/11

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

2.124,74 Lei
Descriere produs
  • ● Experienţă personalizată, 8 + 16 niveluri de setare: Ajustează fiecare sesiune în funcţie de necesităţile tale cu o gamă largă de setări pentru stimulare şi extracţie a laptelui. Pompa noastră de sân oferă 8 niveluri de stimulare şi 16 niveluri de extracţie a laptelui pentru o experienţă personalizată.
  • ● Motor silenţios pentru o experienţă discretă oriunde: Colectează-ţi laptele oricând şi oriunde doreşti cu motorul nostru silenţios cu design subţire.  
     
  • ● Baterie reîncărcabilă pentru colectarea laptelui în deplasări: Colectează-ţi laptele în deplasare fără a-ţi face griji că nu găseşti o sursă de alimentare cu energie electrică. Bateria noastră reîncărcabilă dispune de un adaptor micro-USB şi durează până la 3 sesiuni la o singură încărcare completă.
  • ● Număr minim de piese şi asamblare intuitivă:Sistemul nostru închis de colectare împiedică intrarea laptele în tuburi, astfel că ai mai puţin de curăţat. De asemenea, numărul mai mic de piese permite reasamblarea extrem de uşoară.
  • ● Funcţie de memorare: Ştii ce îţi place? Pompa de sân reţine automat ultimele setări folosite, aşa că tot ce trebuie să faci este să te aşezi confortabil şi să apeşi butonul de pornire
  • ● Afişaj pentru a urmări timpul: Monitorizează timpul în care colectezi laptele din fiecare sân şi timpul total de folosire a pompei cu afişajul digital al cronometrului.
  • ● Funcţie de pauză/pornire: Dacă vrei să modifici setările sau să iei o pauză, butonul start/pauză este mereu la îndemână.
  • ● Geantă şi husă pentru pompa pentru sân: Foloseşte geanta şi husa izolantă pentru a lua pompa cu tine şi a reduce la minimum spaţiul ocupat de pompă.
SKU 00038-76488685
EAN 8710103925248
Brand PHILIPS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
AVENT POMPA DUBLA ELECTRICA PREMIUM SCF398/11
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.