Pompa de san electrica Made For Me, 9 nivele, Tommee Tippee

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 890,88 Lei 968,35 Lei
Descriere produs

Pompa electrica pentru san Made for Me Tommee Tippee este portabila, usoara si suficient de discreta pentru a-ti oferi increderea si libertatea de a colecta laptele matern cand si unde doresti. Este extrem de silentioasa. Cu ajutorul acestei pompe poti alege intre modurile de masaj si de colectare, astfel incat sa poti descoperi cel mai confortabil mod de a-ti stimula fluxul de lapte si de a il colecta.

Doza de yuga

Este blanda si delicata cu sanii – cupa moale, din silicon. Reincarcare prin USB – alimentata de o unitate de alimentare usoara, care se reincarca prin USB, iti ofera libertatea de a o folosi oriunde.

Durata lunga de utilizare - incarcarea completa iti ofera peste 60 de minute de autonomie pentru a colecta laptele matern oriunde si oricand iti doresti.

Alege dintre cele 5 moduri de masaj si cele 9 moduri de colectare disponibile, pentru a stimula fluxul de lapte si a colecta laptele matern, intr-un mod confortabil pentru tine.

Indicatii si recomandari:

Cronometru - Ecranul LED iti permite sa vezi timpul necesar colectarii laptelui matern.

Fara retur – sistemul inchis igienic te asigura ca laptele matern ajunge doar in biberon, fara a ajunge in tubul de aer sau in pompa.

SKU 00038-6289052
EAN 5010415236265
Brand Tommee Tippee
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pompa de san electrica Made For Me, 9 nivele, Tommee Tippee
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.