Formul de lapte Optima 3 Croissance, 800g, Babybio

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

99,82 Lei
Descriere produs


Ingrediente: Zer demineralizat, uleiuri vegetale (floarea soarelui oleica, rapita, floarea soarelui), maltodextrina din porumb, lapte degresat, fosfolipide din ou, concentrat de minerale din lapte (calciu), minerale: clorura de potasiu, clorura de magneziu, fosfat disodic, citrat trisodic, lactat feros, hidroxid de potasiu, sulfat de zinc, iodura de potasiu, selenit de sodiu, sulfat de cupru, sulfat de mangan, vitamine: vitamina C, vitamina E de origine naturala (acetat de D-alfa-tocoferol), niacina, palmitat de ascorbil, acid pantotenic, vitamina A, tiamina, vitamina B6, riboflavina, acid folic, vitamina K1, biotina, riboflavina, vitamina D3, vitamina B12, ulei de peste, bifidobacterii (Bifidobacterium lactis), inositol, bitartrat de colina, antioxidant: extract bogat de tocoferol.

Pregatirea biberonului:
1. Spalati si sterilizati cu grija biberoanele si tetinele (un sfert de ora in aburi sau la rece, intr-un aparat adecvat).
2. Turnati in biberon cantitatea de apa necesara incalzita la cel mult 40º (apa slab mineralizata).
3. Adaugati in apa numarul de masuri rase necesare (1 masura la 30 ml de apa).
4. Inchideti si agitati bine biberonul. Verificati temperatura pe interiorul incheieturii.

Aceste cantitati au rol informativ si vor putea fi adaptate in mod specific de catre personalul medical. La momentul pregatirii biberonului, particule fine de pudra ar putea persista/ acest lucru nu modifica cu nimic calitatile nutritionale ale produsului.
Notificari importante: Laptele matern este pentru fiecare sugar alimentul care i se potriveste cel mai bine. Totusi, daca nu mai puteti sau nu mai doriti sa alaptati, medicul dumneavoastra va va recomanda un lapte pentru sugar. Laptele pentru sugari este potrivit pentru alimentatia particulara a sugarilor de la nastere, atunci cand nu sunt alaptati. Nu schimbati laptele fara acordul unui medic.Babybio 1 Optima este un lapte Eco cu bifidus pentru sugari elaborat in Franta cu lapte de vaca de origine franceza. Acesta contine LCP: acizi grasi polinesaturati cu lant lung din familia Omega 3 (DHA). Conform reglementarii, Babybio Optima 1 poate fi utilizat de la nastere sau alternativ cu alaptarea materna. Nu ezitati sa solicitati sfatul cadrului medical care va insoteste.

Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Produs ambalat in atmosfera protectoare. A se consuma, de preferinta, inainte de data mentionata pe baza cutiei.

Doza de yuga

Doza de yuga: Formula de lapte praf!


Indicatii si recomandari: Se poate administra de la 10 luni.

 

SKU 00038-1031587
EAN 3288131580333
Brand Babybio
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Formul de lapte Optima 3 Croissance, 800g, Babybio
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.