Periuta dentara din bambus, pentru adulti, albastru, Bamboo

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 18,39 Lei 23,00 Lei
Descriere produs

Sanatatea dentara depinde de alegerea produselor de igiena orala si, desigur, de periuta de dinti, precum si de regularitatea procedurilor de ingrijire dentara. Periuta de dinti din bambus - Sanso Cosmetics Natural Bamboo Toothbrushes este confortabila si de inalta calitate, cu fire moi, care patrund cu usurinta in spatiile interdentare si asigura indepartarea non-traumatica a placii dentare. Datorita manerului convenabil, acest instrument este usor de folosit, lucru care va ajuta la transformarea procedurii obisnuite de curatare intr-o adevarata placere. 

Mod de utilizare: Se aplica o cantitate mica de pasta de dinti pe perie. Timp de 2-3 minute se periaza dintii si gingiile prin miscari circulare din toate directiile. Se clateste gura cu o cantitate mica de apa, iar peria se curata sub jetul de apa timp de 20-30 secunde. 

Ingrediente: Periile sunt realizate din nailon reciclabil de calitate superioara, iar manerul este din bambus. Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.Ambalajul este compus 100% din carton reciclat. 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: De ce Bambus? Bambusul este antimicrobian, antifungic si antibacterian. De asemenea, este resursa naturala care se regenereaza cel mai repede. 

Indicatii si recomandari:  Utilizare: se recomanda periajul dintilor de 3 ori pe zi. Periuta de dinti se schimbarea o data la 2-3 luni sau dupa orice raceala. 

SKU 00038-1038466
Brand Bamboo
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Periuta dentara din bambus, pentru adulti, albastru, Bamboo
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.