BeautyHelp Chocolate, 300g, Zenyth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

159,99 Lei
Descriere produs

BeautyHelp Chocolate, supliment alimentar sub forma de pudra pentru shake-uri, cu gust de ciocolata, este o formula unica, inovatoare, care reuneste intr-o forma concentrata cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern. Formula unica beauty help asigura o ingrijire profunda a pielii, avand efect sustinut de beauty from inside (frumusete din interior).
Beauty help imbunatateste de la nivel celular aspectul tenului, parului si unghiilor si combate eficient primele semne ale imbatranirii, contribuie la reducerea aspectului de coaja de portocala al pielii, actionand prin stimularea microcirculatiei si prin repararea si refacerea structurii pielii din interior. In plus, beauty help contribuie la sustinerea sanatatii sistemelor articular si cardiovascular, intarirea imunitatii.

Femeile produc mai putin colagen decat barbatii, astfel se explica de ce in cazul lor, ridurile apar mai devreme decat in cazul barbatilor. Pe masura ce inaintam in varsta, colagenul se pierde in proportie de 1% pe an.

Tenul cu aspect impecabil este asociat dintotdeauna cu sanatatea. In vreme ce multe persoane incearca sa imbunatateasca aspectul pielii de la exterior, secretul pentru o piele sanatoasa si frumoasa se gaseste in interior.
Corpul nostru produce in mod natural trei substante vitale pentru frumusete, pentru mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii: colagen, elastina si glicozaminoglicani.
Ingredientele beauty help, cele mai bune ingrediente cu actiune pe frumusete, ajuta pielea sa devina mai ferma si mai elastica, conturul fetei sa fie redefinit, iar ridurile de pe fata si de pe gat sa fie reduse vizibil.

Beauty help contine un complex de peptide de colagen bioactiv hidrolizat verisol si fortigel, care redau fermitatea si elasticitatea pielii si impiedica formarea ridurilor. In completare vin doua ingrediente vedeta in orice produs de lux: acidul hialuronic si ceramidele, cele care hidrateaza pielea din interior.
Complexul de antioxidanti (vitamina c, vitamina e, astaxantina) asigura o protectie antioxidanta, anti uv si anti-aging deosebita. Actiunea anti-aging este amplificata de resveratrol (asa-numita molecula a longevitatii), de coenzima q10 kaneka, cea care stimuleaza microcirculatia si previne imbatranirea, dar si de cantitatea mare de optimsm, care imbunatateste radical aspectul pielii, parului, unghiilor.

Nutricosmeticele sunt definite ca suplimente ale caror ingrediente, administrate intern, sustin sanatatea pielii, parului, unghiilor si, implicit, intreaga structura a organismului. Nutrientii pe care ii consumam zi de zi sunt nu doar un combustibil pentru repararea celulelor, pentru lupta contra radicalilor liberi, pentru detoxifiere sau circulatia sangvina. Nutrientii sustin frumusetea din interior, sunt asemenea unor caramizi din care sunt construite pielea, parul, unghiile. Un aport constant de colagen, acid hialuronic, antioxidanti este esential pentru tot ce tine de frumusete, de la tenul radiant la lupta impotriva imbatranirii.

Doze si mod de administrare

15g pe zi (o lingurita dozatoare), de preferat dimineata, inainte de masa.15g pe zi (o lingurita dozatoare), de preferat dimineata, inainte de masa. Doza maxima: 30g (2 lingurite dozatoare). Beauty help chocolate se administreaza sub forma de shake-uri sau in amestec cu ceai, suc natural sau iaurt. Pentru rezultate optime si efecte de lunga durata este recomandata o cura de minimum 3 luni.

Recomandare: pe parcursul curei, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri de apa/zi.

Prezentare

Forma de prezentare: flacon cu 300g pulbere.

Mai multe detalii pe www.beautyhelp.com

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar cu actiune anti-aging.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru protectie antiaging, reducerea ridurilor fine, imbunatatirea microcirculatiei, hidratarea pielii, redarea fermitatii, elasticitatii si luminozitatii pielii, normalizarea productiei de sebum, micsorarea porilor dilatati, estomparea petelor cutanate cauzate de soare sau de varsta, reducerea acneei usoare, estomparea petelor rosiatice in rozacee, reducerea aspectului de coaja de portocala al pielii celulita, imbunatatirea aspectului parului si unghiilor, sustinerea sanatatii articulatiilor, mentinerea sanatatii cardiovasculare, intarirea imunitatii.

 

SKU 00038-1036336
EAN 5941872401104
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
BeautyHelp Chocolate, 300g, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.