Pasta de dinti pentru copii, cu extract de piersica, juniori 0-6 ani, 50ml, Biorepair

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 14,59 Lei 16,49 Lei
Descriere produs

Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de piersica, are o aroma delicioasa, incurajandu-i pe cei mici sa urmeze un obicei sanatos, de a se spala pe dinti, ori de cate ori este necesar pentru acestia. Aceasta pasta de dinti contine microRepair ce intareste dintii si protejeaza impotriva aparitiei cariilor si remineralizeaza smaltul fin al copiilor protejandu-l de aciditatea zaharurilor.

Mod de utilizare: Periajul trebuie sa fie efectuat de cel putin 2 ori pe zi timp de 2-3 minute. Cele mai importante momente pentru periaj sunt dupa micul dejun si inainte de culcare.

Atentionari si precautii: Aceasta pasta de dinti nu contine: fluor, siliciu abraziv, dioxid de titatn, SLS, parabeni sau coloranti.

Doza de yuga

Doza de yuga: Pasta e dinti pentru copii de la Biorepair are extract de piersica, care aduce proprietati revigorante, nutritive si hidratante asupra gingiilor.

Indicatii si recomandari: Chiar si pentru cei mici, este recomandat ca periajul sa aiba loc de 2 ori pe zi, inainte de micul dejun si inainte de somn.

SKU 00038-4188444
EAN 8017331069202
Brand Biorepair
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pasta de dinti pentru copii, cu extract de piersica, juniori 0-6 ani, 50ml, Biorepair
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.