CEAI HAPPINES IS...INCEARCA!, ECO, 20 PLICURI, SONNENTOR

In stoc

Pret

Pret special 16,35 Lei 17,60 Lei
Descriere produs

Descriere produs

Trebuie neaparat sa incerci acest pachet “Happiness is…Incearca!” ce aduce culoare in viata ta. Indiferent ca alegi doza de “spirit aprig” sau doza de “revigorare totala” aceste ceaiuri se potrivesc in orice situatie.

Doza de “o trezire deplina” este perfecta pentru o dimineata de Luni unde ingredientele precum turmericul, mate si piperul roz iti vor da o energie pentru intreaga zi, iar la finalul zilei nu uita sa te relaxezi cu doza de “somn odihnitor” cu ingredientele precum ginko, musetelul si salvia ce te vor ajuta la un somn linistit.

Numai vorbim de “Heavy Metal”, “Focul Vietii” sau “O Poveste de Dragoste” ce iti pot oferi, asadar incearca aceste sortimente si fa-ti viata mai colorata.

Mod de preparare: Se torna 200ml de apa clocotica peste un pliculet de ceai si se lasa la infuzat timp de 2-3 minute sau 5-10 minute in fucntie de plicul ales.

Ingrediente:  flori de soc, lamaita, galbenele, roinita, lemongrass, menta create, catina, coaja de lamaie, scortisoara Ceylon, anason stelat si menta, ananas, banana, coaja de portocala, coaja de lamai, lemn dulce, chilli, dar si alte mirodenii si arome (regasiti detaliat in interiorul cutiei).

Prezentare: 14 sortimente diferite, 20 de pliculete de ceai.

Mod de pastrare: La loc uscat si racoros.

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Descoperiti cele 14 sortimente din gama “Happiness is…” de la ceaiuri captivante pana la ceaiuri duci cu fructe care va vor face viata mai colorata si mai energica.

Indicatii si recomandari: Pentru a aduce fericire si culoare in ceasca ta de ceai acest pachet nu trebuie sa lipseasca de pe raftul tau din bucatarie.

 
SKU 00068-1007314
EAN 9004145023130
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
CEAI HAPPINES IS...INCEARCA!, ECO, 20 PLICURI, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.