Ceai Shotimaa Chakras - I Am - salvie, ghimbir si soc, BIO, 16 plicuri, Shotimaa

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

16,99 Lei
Descriere produs

Salvia este recomandata pentru functionarea normala a sistemului digestiv. Ghimbirul, o mirodenie puternic aromata, este folosit de mii de ani in medicina ayurvedica pentru mentinerea unui echilibru la nivelul organismului. Are efecte excelente in combaterea indigestiei, a migrenelor si a racelilor de sezon. Florile de soc sunt folosite ca remediu in tratarea gripei, racelii, sinuzitelor, starilor febrile, probleme ale cailor respiratorii superioare.

Ingrediente: Salvie (20%), ghimbir (20%), lemon grass, lemn dulce, flori de soc (5%), menta, suc de lamaie, piper negru, coaja de lamaie, cardamom, turmeric, scortisoara, cuisoare. Produs certificat ecologic.

Mod de preparare: intr-o ceasca de ceai puneti 300ml apa fierbinte peste un pliculet de ceai, lasati la infuzat 7-10 minute.

Prezentare: 16 pliculete a cate 2.4g

Doza de yuga

Doza de yuga: Un ceai ayurvedic din gama Shotimaa Chakras, care se bazeaza pe echilibrarea celor 7 chakre. I AM – reprezinta natura primei chakre, cea de securitate, oferind baza pentru corpul si sanatatea noastra. Pamantul, planeta pe care m-am nascut.

Indicatii si recomandari: Ingredientele traditionale si mirodeniile sunt amestecate pentru a oferi o experienta de bunastare meditativa si sa stimuleze centrele energetice din corp.

SKU 00038-1008928
Brand Shotimaa
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Shotimaa Chakras - I Am - salvie, ghimbir si soc, BIO, 16 plicuri, Shotimaa
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.