Ceai Shotimaa Chakras -Sanctify - ghimbir, fenicul si scortisoara, BIO,16 plicuri, Shotimaa

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 14,39 Lei 15,99 Lei
Descriere produs

Ghimbirul, o mirodenie puternic aromata, este folosit de mii de ani in medicina ayurvedica pentru mentinerea unui echilibru la nivelul organismului. Are efecte excelente in combaterea indigestiei, a migrenelor si a racelilor de sezon. Feniculul sau anasonul este o planta perena foarte greu de depasit la capitolul versatilitate este si condiment si medicament si ceai. Este recomandat pentru reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal. Scortisoara este un condiment apreciat nu doar pentru aroma sa placuta, ci si pentru toate beneficiile sale pentru sanatate fiind o sursa bogata de vitamine, minerale si antioxidanti

Mod de preparare: intr-o ceasca de ceai puneti 300ml apa fierbinte peste un pliculet de ceai, lasati la infuzat 7-10 minute.

Prezentare: 16 pliculete a cate 2.4g

Atentionari si precautii: A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un ceai ayurvedic din gama Shotimaa Chakras, care se bazeaza pe echilibrarea celor 7 chakre. Sanctify – reprezinta natura chakrei a treia, explorarea puterii personale. Cu ea vine alegerea, actiunea, vitalitatea si vointa.

Indicatii si recomandari: Ingredientele traditionale si mirodeniile sunt amestecate pentru a oferi o experienta de bunastare meditativa si sa stimuleze centrele energetice din corp.

SKU 00038-1008931
Brand Shotimaa
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Shotimaa Chakras -Sanctify - ghimbir, fenicul si scortisoara, BIO,16 plicuri, Shotimaa
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.