Ceai Toate-s Bune! Usor ca o pana ECO, 18 plicuri, Sonnentor

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 12,39 Lei 15,49 Lei
Descriere produs

In grupa de produse "Toate-s Bune!", stravechile remedii, traditionalele leacuri si calitatile terapeutice ale plantelor sunt transmise urmatoarelor generatii. Mama Natura ne ajuta din nou!

Amestecuri de plante, fructe si mirodenii delicioase, sub denumirea de "Toate-s Bune" sunt prezentate in ambalaje cu o ilustratie superba.

Nu doar un deliciu vizual, aceasta grupa de produse, "Toate-s Bune", va poarta pe meleagurile remediilor stravechi, traditionale, pentru a reaminti importanta si calitatile provenite de la Mama Natura.

Aceste ceaiuri sunt ambalate in pliculete cu filtru dublu pentru a va oferi savoare deplina prin abundenta plantelor folosite.

Ingrediente:

urzica, flori de soc, lemongrass, ovaz verde, mate (contine cofeina), cretisoara, petale de trandafiri, petale de floarea-soarelui si ghimbir.

Indicatii

O combinatie unica de urzica, flori de soc, lemongrass, ovaz verde, mate, cretisoara, petale de trandafir, petale de floarea-soarelui si ghimbir ofera o raza de lumina in zilelele de post, simtindu-va usori ca o pana.

Gust racoritor dar corpolent, cu o nota usor amaruie si piperata, acest amestec este ceaiul perfect in timpul curei de detoxifiere si o bucurie in perioada de dupa mesele copioase si excesele cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Actiune

18 pliculete ambalate individual bazandu-se pe urzica, planta care ofera un nivel extrem de ridicat de minerale, cum ar fi fier si potasiu, si continutul ridicat de vitamina C, aduce vigoare si elan in perioada de abstinenta, in timp ce lemongrassul si ghimbirul, prin gustul usor aromat, va daruieste prospetimea reala.

Petalele de trandafiri si floarea-soarelui nu sunt doar decorative, avand rolul de a va ridica starea de spirit.

Si ce poate fi mai indicat decat starea de spirit buna in momentele de post, cura de slabit, dieta sau detoxifiere!

Doza de yuga

Doza de yuga: Timp de secole, ceaiul a fost folosit in medicina alternativa pentru a trata orice, de la bolile grave, pana la probleme oarecum minore.

Indicatii si recomandari: Ceaiul „Toate-s Bune!” Usor ca o pana cu o nota usor amaruie si piperata este ceaiul perfect in timpul curei de detoxifiere si o bucurie in perioada de dupa mesele copioase si excesele cu prilejul sarbatorilor de iarna.

SKU 00038-1007561
Brand SONNENTOR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Toate-s Bune! Usor ca o pana ECO, 18 plicuri, Sonnentor
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.