Ceai turmeric fin, ECO, 120g, Sonnentor

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 17,52 Lei 20,99 Lei
Descriere produs

Turmericul - condiment cu un gust specific, puternic aromat si folosit indeosbi  in bucataria traditionala asiatica, condiment indragit si bogat in vitamine si minerale, uleiuri esentiale si fibre. Folosit si in medicina naturista sunt extrem de benefice organismului, sprijina sanatatea inimii, au rol neuroprotector si sunt  un puternic detoxifiant. Ghimbirul sustine de asemenea imbunatatirea digestiei si asigura buna functionare a circulatiei periferice.
Ceaiul Rooibos are o aroma dulce si delicata si reprezinta o alternativa buna la ceaiul negru sau verde, in special pentru persoanele care doresc sa evite cofeina sau taninurile. Extractul de vanilie se impleteste perfect cu aroma acestui ceai si il face ideal de savurat in orice anotimp.


Mod de utilizare: Timp de infuzie: 5-10 minute


Ingrediente: 9% turmeric, , 13% cardamom, 11% ghimbir, scortisoara Ceylon, coriandru, fenicul, lemn dulce, vanilie, cuisoare si piper negru.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Acest ceai este un deliciu pentru sistemul tau in orice anotimp. Un amestec armonios de vanilie si scortisoara se prezinta intr-o culoare calda de chihlimbar. Acompaniaza bucate vegetariane, quinoa sau salate usoare ca un ”gentleman”.


Indicatii si recomandari: Detoxifierea organismului, adjuvant in boli gastrointestinale, efect antiinflamator, intareste sistemul imunitar si este un aliat bun in lupta contra kilogramelor nedorite.

SKU 00038-1007581
Brand SONNENTOR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai turmeric fin, ECO, 120g, Sonnentor
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.