Complex antioxidant, 40cps, HOFIGAL

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

11,49 Lei
Descriere produs

Complexul antioxidant de la HOFIGAL contribuie la eliminarea toxinelor, prin stimularea selectiva a activitatii florei normale, specifice, de la nivelul intestinului gros, are efect detoxifiant, prin formarea cu metalele grele a unor complecsi biodegradabili, facilitand eliminarea acestora din organism, incetineste procesul de imbatranire precoce al organismului si asigura o stare generala de bine.

Ingrediente: Extract de topinambur (Helianthi tuberosus folium) 170 mg, pulbere de extract uscat din fructe de afin (Myrtilli fructus) 100 mg, pulbere de motul curcanului (Amaranthus caudatus herba) 100 mg, biomasa de spirulina (Spirulina platensis) 100 mg, pulbere din fructe de catina (Hippophae fructus) 75 mg, extract din seminte de struguri (Vitis vinifera semen) 75 mg, extract de catina 60 mg, acid ascorbic 50 mg si excipienti (amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, aerosil, stearat de magneziu, talc, hidroxipropilmetilceluloza, guma arabica, glucon delta lactone, carbonat de magneziu) pana la 920 mg.

Mod de administrare:

Adulti: cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, dupa mese, timp de 15-20 de zile; se poate relua dupa o pauza de o luna de zile; se pot face 2-3 cure pe an.

Copii peste 7 ani: cate o jumatate comprimat de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Atentionari si precautii: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Doza de yuga

Doza de yuga: Complexul antioxidant de la Hofigal are activitate antioxidanta pronuntata, care asigura nutrientii necesari in suplimentarea dietei pentru protejarea organismului de efectele daunatoare ale radicalilor liberi superoxidici.

Indicatii si recomandari: Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de utilizare recomandate.In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la 7 ani este necesara recomandarea specialistului.

SKU 00038-1014310
EAN 5944723002444
Brand HOFIGAL
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Complex antioxidant, 40cps, HOFIGAL
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.