Detergent ecologic pt. baie, 500ml, Sonett

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

21,50 Lei
Descriere produs

Toate ingredientele active (surfactantii), folosite pentru crearea detergentului ecologic pentru baie, sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabile. In compozitita acestui detergent nu sunt folositi conservanti si aditivi petrochimici. Toate produsele din gama Sonett nu contin enzime. Se foloseste doar sapun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultura ecologica si/sau biodinamica.
Toate parfumurile folosite pentru fabricarea produselor Sonett provin din uleiuri esentiale ecologice si pe cat posibil din culturi salbatice.

Produsele Sonett contin aditivi balsamici ritmatizati intr-un mixer oloid printr-o formula unica. Acesti aditivi balsamici unici sunt compusi din: tamaie, aur, frunze de dafin, ulei de masline, saruri din petale de trandafir, rasina de mir. Apa folosita la detergenti este vitalizata prin trecerea prin 12 vase de sticla in forma de ou, creandu-se un sistem de tip vortex care reproduce miscarea naturala a apei din raurile de la munte.
Nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat daunator pentru mediu sau sanatate, sau cauzator de alergii.

Acest detergent este certificate EcoControl.

Compozitie: acid citric 5-15%, alcool vegetal (etanol) 5-15%, surfactanti din zaharuri 1-5%, apa vitalizata.

Doza de yuga

Doza de yuga: Detergentul ecologic pentru baie este eficient pentru curatat toate suprafetele: cabina de dus, cada, gresia, faianta, obiecte sanitare din inox, fitinguri, etc. Atentie, a nu se folosi pe suprafete calcaroase precum marmura, piatra artificiala, tarrazzo, etc.

Indicatii si recomandari: Pulverizati pe suprafata dorita si lasati sa actioneze cateva minute. Clatiti apoi cu apa curata. Repetati la nevoie.

SKU 00038-2090391
EAN 4007547301542
Brand Sonett
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Detergent ecologic pt. baie, 500ml, Sonett
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.