Detergent ecologic pt. spalat vase, neutru, 300 ml, Sonett

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

11,40 Lei
Descriere produs

Toate ingredientele active (surfactantii), folosite pentru crearea detergentului ecologic lichid neutru, pentru spalat vase, sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabile. In compozitita acestui detergent nu sunt folositi conservanti si aditivi petrochimici. Toate produsele din gama Sonett nu contin enzime. Se foloseste doar sapun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultura ecologica si/sau biodinamica.
Toate parfumurile folosite pentru fabricarea produselor Sonett provin din uleiuri esentiale ecologice si pe cat posibil din culturi salbatice.

Produsele Sonett contin aditivi balsamici ritmatizati intr-un mixer oloid printr-o formula unica. Acesti aditivi balsamici unici sunt compusi din: tamaie, aur, frunze de dafin, ulei de masline, saruri din petale de trandafir, rasina de mir. Apa folosita la detergenti este vitalizata prin trecerea prin 12 vase de sticla in forma de ou, creandu-se un sistem de tip vortex care reproduce miscarea naturala a apei din raurile de la munte.

Acest detergent este certificat EcoControl.

Compozitie: surfactanti din zaharuri 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, sare <1%, citrat <1%, apa vitalizata.

Surfactantii folositi sunt 100% biodegradabili si delicati cu pielea.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un detergent bio neutru extrem de economic datorita formulei concentrate. Destinat spalarii manuale a vaselor. Fara parfumuri si uleiuri esentiale. Delicat cu pielea chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

 

Indicatii si recomandari: Aplicati aproximativ 3 ml de detergent la 5 litri de apa, sau aplicati o picatura direct pe buretele de spalat vase.

SKU 00038-2090384
EAN 4007547306707
Brand Sonett
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Detergent ecologic pt. spalat vase, neutru, 300 ml, Sonett
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.