DETERGENT ECOLOGIC PT. SPALAT VASE - LAMAIE 1L, SONETT

In stoc

Pret

Pret special 19,97 Lei 25,69 Lei
Descriere produs

Detergentul ecologic Sonet pentru spalat vase cu lamaie este ideal pentru spălarea vaselor cu mâna. Lichidul de spălat este un produs concentrat și, prin urmare, este foarte economic de utilizat. Surfactanții utilizați, sulfatul de alcool gras din nucă de cocos și surfactantul din zahăr, sunt 100% biodegradabili. Emana un miros natural si proaspăt de ulei de lemongrass organic.

Dozare
2 stropi (aprox. 3 ml / 5 litri de apă) în apa de spalare sau direct pe burete. Produs extrem de economic pentru spalarea vaselor manual, care este insensibil la duritatea apei.


Ingrediente:

5-15% nichtionische Tenside(Zuckertensid) und 1-5%anionische Tenside( Kokosfettalkoholsulfat), wasserharte-unempflindliche, fettlosende, reinigungsaktive Stoffe-hergestellt aus Kokosol und Maisstarke; 1-5% pflanzlicher Alkohol (Ethanol); <1% Citrat, Salz, atherisches Lemongrassol*( enthalt Citral*, Geraniol*);balsamische Zusatze*; gewirbeltes Wasser ad 100%. *provin din agricultură ecologică și colectare sălbatică.

Doza de yuga

Zahărul, amidonul și grăsimea de cocos sunt materiile prime pentru surfactanții din zahăr utilizați.

Împreună cu sulfatul de alcool din uleiul de cocos, obținut din ulei de cocos și oxizi de sulf, formează o combinație de substanțe de curățare active reciproc complementare și de întărire, cu proprietăți excelente de dizolvare a grăsimilor și o toleranță foarte bună a pielii.

SKU 00068-2090381
EAN 4007547307025
Brand SONETT
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
DETERGENT ECOLOGIC PT. SPALAT VASE - LAMAIE 1L, SONETT
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.