Doppelherz Aktiv-Meno Soia isoflavone+Calciu+Vitamina D3, 30 comprimate, Doppelherz

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

50,50Ā Lei
Descriere produs

Combinatia este secretul!
Tabletele DoppelherzĀ® aktiv Meno Soia-Isoflavone + Calciu + Vitamina D3 contin o combinatie de substante nutritive: 500 mg calciu asociate in mod eficient cu 5 Āµg Vitamina D3, Vitamine B, plus 50 mg de soia isoflavone.

Soia isoflavone

Folosirea de soia isoflavone are o traditie indelungata in Asia. In acea zona a lumii sunt foarte rare cazurile de manifestari tipice ale menopauzei, cum ar fi bufeurile, fenomen explicat prin prezenta in alimentatie a unor alimente pe baza de soia.

Calciul - important pentru oase

Calciul este un mineral de importanta vitala pentru organismul nostru, component principal al sistemului osos si responsabil pentru mentinerea sanatatii acestuia. In special, in timpul si dupa perioada de menopauza este posibila aparitia unui deficit de calciu prin extragerea lui din oase. De aceea, trebuie avuta in vedere o alimentatie care sa il contina in mod constant si intr-o cantitate suficienta.

Liantul de calciu - Vitamina D3 contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului. Aceste procese sunt importante in special in timpul menopauzei, deoarece in aceasta perioada a vietii calciul nu mai poate fi valorificat foarte bine de catre organism. Intrucat Vitamina D3 poate fi produsa in organism, dar numai prin expunerea la soare, este posibil ca productia proprie sa nu fie suficienta, in special in lunile de iarna.

Vitaminele B: B1, B2, B12 si biotina contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.

Biotina sprijina suplimentar mentinerea sanatatii pielii si parului si este cunoscuta si sub denumirea de Vitamina H.

Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor si, impreuna cu Vitamina B12, la formarea normala a globulelor rosii.

Acidul folic participa la procesul de diviziune celulara si contribuie la buna functionare a hematopoiezei.

Recomandare pentru utilizare

Se administreaza 1 comprimat / zi, in timpul mesei principale.
Daca este necesar, comprimatul poate fi injumatatit.

Atentionari

A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat sau un mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25Ā°C, in ambalajul original.

Ingrediente

Carbonat de calciu, concentrat de soia (soia isoflavone) (7,3%), amidon de orez (agent de incarcare), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), celuloza (agent de incarcare), hipromeloza (agent de glazurare), gliceride partiale cu lant lung (emulsifiant), saruri de calciu ale acizilor grasi (agent antiaglomerant), dioxid de titan (colorant), selac (agent de glazurare), talc (agent antiaglomerant), ciancobalamina (Vitamina B12), clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), ulei de masline (emulsifiant), colecalciferol (Vitamina D), nitrat de tiamina (Vitamina B1), riboflavina (Vitamina B2), oxid de fier (colorant), polisorbat 80 (emulsifiant), acid pteroilmonoglutamic (acid folic), D-biotina.

Doza de yuga

Doza de yuga:Ā Un mod de viata sanatos joaca un rol important in timpul si dupa anii de menopauza, miscarea suficienta si o alimentatie echilibrata fiind esentiale. In timpul menopauzei incepe modificarea nivelului de hormoni, manifestata prin fenomene neplacute, precum bufeurile sau transpiratia excesiva, insotite sau nu de iritabilitate nervoasa si epuizare.

Indicatii si recomandari:Ā Tabletele Doppelherz aktiv Meno Soia-Isoflavone + Calciu + Vitamina D3 contin o combinatie echilibrata de substante bioactive, adaptate necesitatilor organismului din timpul si dupa perioada menopauzei.

SKU 00038-1038069
Brand Doppelherz
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Doppelherz Aktiv-Meno Soia isoflavone+Calciu+Vitamina D3, 30 comprimate, Doppelherz
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.