Doppelherz Aktiv Piele + Par + Unghii, 30 tbl, Doppelherz

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 26,99 Lei 28,99 Lei
Descriere produs

Compozitie

100 mg Extract de rodie, 50 mg Argila, 3 mg Acid hialuronic, 400 μg Vitamina A, 12 mg Vitamina E, 60 mg Vitamina C, 1,1 mg Vitamina B1, 1,4 mg Vitamina B2, 18 mg Niacina, 1,4 mg Vitamina B6, 400 μg Acid folic, 2,5 μg Vitamina B12, 350 μg Biotina, 9 mg Acid pantotenic, 60 mg Magneziu, 5 mg Zinc, 300 μg Cupru.

Indicatii terapeutice

Comprimatele sunt de un real ajutor pentru ingrijirea parului, a pielii si a unghiilor tale, in caz de: piele uscata si aspra par tern unghii moi si casante.

Beneficiile ingredientelor active

Acidul hialuronic este o substanta intalnita in mod natural in organism. Ea este sintetizata de celule specializate ale tesutului conjunctiv, la nivelul caruia se si gaseste in cantitate mare. Concentratii importante de Acid hialuronic se afla si in piele si in lichidul sinovial. Este, asadar, un ingredient natural al tesutului conjunctiv, care contribuie la retinerea apei si are rol in hidratarea pielii si mentinerea fermitatii acesteia. Inaintarea in varsta este insotita si de imbatranirea pielii. Acest proces se caracterizeaza prin reducerea sintezei Colagenului si a Acidului hialuronic. Prin urmare, aportul acestor doi nutrienti prin dieta zilnica (alimente si suplimente alimentare) este important. Utilizarea de ani buni a formelor injectabile pe baza de acid hialuronic in chirurgia plastica pentru umplerea ridurilor si lifting este un fapt cunoscut. In ultimii ani insa, se apeleaza tot mai mult la administrarea pe cale orala a acidului hialuronic.

Rodia reprezinta una din cele mai vechi plante de cultura din Orientul Mijlociu. Partile comestibile ale fructului rosu sunt semintele, care au, in functie de gradul de coacere, un gust acrisor pana la dulce. Gustul acru este dat de prezenta Vitaminei C.

Argila este un produs natural, al carui component principal este siliciul. Ea este folosita inca din cele mai vechi timpuri ca remediu, in sanatate si cosmetica, cu rezultate deosebite.

Biotina este de nelipsit in formulele de ingrijire a parului. Intervine in procesul formarii cheratinei si, consecutiv, contribuie la mentinerea sanatatii parului, ca si Zincul. Alimentele cu un continut crescut de Zinc sunt fructele de mare, mai ales stridiile, ouale si laptele, dar si unele cereale.

Procesul de diviziunea celulara se bazeaza pe doze echilibrate de Acid Folic, Vitamina B12 si Magneziu.

Vitaminele A, B2, Biotina, Niacina, precum si oligoelementul Zinc contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

Vitamina B6 contribuie la sinteza normala a cisteinei.

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, pentru functionarea normala a pielii.

Doze si mod de administrare

Se recomanda 1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.

Precautii

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Consulta prospectul complet AICI

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar.

Indicatii si recomandari: Ajuta la imbunatarirea aspectului tau exterior. Complex optim de vitamine, minerale si extracte naturale dezvoltat pentru a intretine frumusetea ta naturala.

SKU 00038-1035073
EAN 4009932768909
Brand Doppelherz
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Doppelherz Aktiv Piele + Par + Unghii, 30 tbl, Doppelherz
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.