Crema hidratanta anti-imbatranire Duolys Riche, 40 ml, ACM

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

43,90 Lei
Descriere produs

Crema hidratanta antiimbatranire este special formulata pentru a combate imbatranirea cutanata si pentru a imbunatati nivelul de hidratare a pielii uscate. datorita complexului sau bazat pe aicd hialuronic, aceasta este capabila sa reactiveze procesul de regenerare a celulelor pielii. Intareste si mentine in echilibru hidratarea pielii si restaureaza functia de bariera protectoare, ambele fiind esentiale pentru a inatrzia efectele imbatranirii cutanate.
Textura sa bogata si onctuoasa, imbogatita cu unt de shea si ceramide, ofera elasticitate si confort de lunga durata pentru pielea uscata si foarte uscata. Pielea este hidratata si protejata, devenind astfel mai ferma si mai stralucitoare.

Ingrediente

Aqua (Water), Squalane, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Zinc Lactate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Tocopherol, Cholesterol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Levulinate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Sodium Anisate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 60, Xanthan Gum, Sorbitan Isostearate, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Phytosphingosine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Parfum (Fragrance).

Prezentare

40 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Hidrateaza, combate imbatranirea cutanata. Pentru piele uscata si foarte uscata. Textura grasa.

Indicatii si recomandari: Aplicati dimineata si/sau seara pe pielea curatata si uscata, pe intreaga fata si pe gat.

SKU 00038-1036287
Brand ACM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema hidratanta anti-imbatranire Duolys Riche, 40 ml, ACM
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.