Ser antirid si lifting, Skin Care, 10x5ml, ERIC FAVRE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 74,07 Lei 81,40 Lei
Descriere produs

Ingrediente active:

METHYLSILANOL HYDROXYPROLINE ASPARTATE – amino-acid ce se regaseste in structura fibrelor de colagen si de elastina. Asigura coeziunea celulara, elasticitatea si stimuleaza regenerarea tesuturilor.
MAGNOLIA SIEBOLDII CALLUS CULTURE EXTRACT – extractul de magnolie protejeaza impotriva radiatiilor UV si previne deteriorarea celulara prin protectia lor la nivel de ADN. Reduce ridurile prin stimularea bio-sintezei de colagen si prin reducerea sintezei de colagenaza (enzima responsabila de degradarea fibrelor de colagen).
ACETYL HEXAPEPTIDE-8 – peptida formata dintr-o secventa de amino-acizi. Rolul ei este de a interveni la nivelul musculaturii faciale pentru a micsora contractiile musculare. Cu un efect Botox-like, muschii de sub riduri sunt relaxati iar aspectul ridurilor este redus. Ridurile de expresie sunt micsorate.
PALMITOYL TRIPEPTIDE-5 – peptida ce stimuleaza sinteza de colagen la nivelul pielii
HYALURONIC ACID – un ingredient recunoscut pentru proprietatile anti-rid si puternic hidratante. Acesta joaca un rol major si in vindecarea epidermei. Puternic antioxidant are un rol protector impotriva efectelor radiatiilor de tip UV. Prezent in mod natural in piele si tesuturi, cantitatea dar si calitatea de acid hialuronic este diminuata cu trecerea anilor. De aceea pielea devine mai uscata, mai sensibila iar primele riduri de expresie isi fac aparitia.

Doza de yuga

Doza de yuga: Serul sterge ridurile imediat si are o eficienta de neegalat. Efectul tonic este rapid. Fata este neteda iar ridurile sunt umplute.
Mod de utilizare: Se aplica dimineata si/sau seara pe tenul perfect curatat inainte de crema de ingrijire. Pentru fata, gat si decolteu.

SKU 00038-1027209
EAN 3760162579017
Brand Eric Favre
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser antirid si lifting, Skin Care, 10x5ml, ERIC FAVRE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.