EYUP SABRI TUNCER, TONIC DE PAR CU OTET DE ZMEURA 100ML

In stoc

Pret

13,50 Lei
Descriere produs

Tonicul de păr cu formula sa specială cu Oțet de Zmeură stimulează creșterea părului și previne căderea și electrizarea acestuia.

Datorită ingredientelor active și a Oțetului de Zmeură ajută la obținerea unui păr dens și strălucitor, iar datorită Vitaminei C ajută părul să crească și are proprietăți revitalizante.
Cu efect vibrant și revigorant, acest tonic creează un strat protector pe păr cu proprietățile sale hrănitoare și hidratante ale D-Pantenolului din compoziția sa, lăsând în același timp un miros proaspăt.
De asemenea, prin testele clinice efectuate s-a dovedit că reduce foarte mult mătreața de pe scalp.
Se poate folosi pe toate tipurile de păr, inclusiv pe cel vopsit, descurcă și îndreaptă ușor părul deteriorat și încurcat, previne încrețirea vizibilă a părului, iar în timp ce oferă îngrijire părului, ajută și la menținerea părului moale și vitalizat.
Este testat dermatologic.

Nu conține grăsimi animale.

Nu conține parabeni și gluten.
Valabilitatea: 12 luni de la deschiderea capacului..

MOD DE UTILIZARE
Aplicați tonicul cu Oțet de Zmeură după ce șamponați și clătiți părul, și apoi masați delicat uniform pe scalp și păr. Se lasă un minut sau două, apoi clătiți. Pentru rezultate optime se recomanda folosirea împreună cu celalalte produse din gama cu Oțet de Zmeură.

PRECAUȚII
A se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Doar pentru uz extern. A nu se bea.

SKU 00068-6293263
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 8691685025444
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
EYUP SABRI TUNCER, TONIC DE PAR CU OTET DE ZMEURA 100ML
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.