Ghimbir, 60cpr, Dacia Plant

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 20,01 Lei 21,75 Lei
Descriere produs

Ghimbir, 60cpr, Dacia Plant

Originar din Asia tropicala, ghimbirul este o planta cunoscuta si utilizata de peste 3000 de ani. In medicina traditionala chineza, indiana si japoneza, rizomii de ghimbir se intrebuinteaza datorita efectului incalzitor pentru cresterea capacitatii digestive, in stari de balonare, greata, voma, precum si in afectiuni respiratorii caracterizate de amplificarea calitatii de rece (astm bronsic, sinuzita etc). Ghimbirul a fost adus din India de catre negustorii arabi, care il comercializau in Grecia Antica si Imperiul Roman. Dupa caderea acestuia, ghimbirul a disparut din Europa, pentru a fi reintrodus de-abia in secolul al XI-lea. Primul tratat medical care descrie aceasta planta a fost scris in secolul al XIII-lea de catre doctorul Rhiwallow si cei trei fii ai sai, la ordinul printului de South Wales. Regina Elisabeta I era o mare iubitoare de ghimbir, ea consumand pentru prima data turta dulce cu ghimbir, aliment care a devenit traditional cu ocazia sarbatorilor de Craciun. In Africa, planta a fost introdusa in secolul al XV-lea, ea fiind utilizata de bastinasi in cazurile de malarie si febra galbena. In prezent ghimbirul este cultivat in tarile tropicale din intreaga lume.

Contribuie la: functionarea normala a digestiei; reducerea flatulentei dupa consumul de alimente; reducerea disconfortului asociat raului de miscare; mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange; cresterea poftei de mancare; buna functionare a circulatiei periferice; mentinerea in limite normale a greutatii corporale; protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ cat si la mentinerea flexibilitatii normale a articulatiilor.

Ingrediente/cpr: ghimbir (Zingiber offcinale) - radacini (300mg); ulei esential de menta-salbatica (Mentha arvensis) (0,5mg); ulei esential de roinita (Mellisa officinalis) - 0,5mg; agent de incarcare- celuloza microcristalina; agent antiaglomerant - dioxid de siliciu coloidal.

Mod de administrare:
Adulti si tineri peste 14 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, in timpul mesei sau dupa masa.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, in timpul mesei sau dupa masa.
Pentru cresterea poftei de mancare, comprimatele se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei.

Contraindicatii: Ulcer gastro-duodenal in faza acuta, gastrite hiperacide, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ghimbirul este un supliment alimentar care va ajuta sa aveti un proces normal de digestie si sa savurati fara griji mancarurile preferate.


Indicatii si recomandari: functionarea normala a digestiei; reducerea disconfortului asociat raului de miscare; mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange.

SKU 00038-1010079
Brand DACIA PLANT
EAN 6421930100877
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ghimbir, 60cpr, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.