Pasta de dinti Homeopatic, 50ml, GennaDent, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 6,50 Lei 12,99 Lei
Descriere produs

Pasta de dinti Homeopatic are o componenta complexa din plante, argila activa, propolis si aloe vera, care previn aparitia cariilor si a formarii tartrului.

Substantele active din plante (rozmarin, busuioc, melisa, salvie, cimbrisor, pelin, traista ciobanului, etc.) intaresc smaltul dintilor, hranesc si calmeaza gingiile. De asemenea, aceste plante sunt bogate in substante cu rol antibiotic, antimicotic si antiinflamator, din acest motiv, infectiile, inflamatiile si iritatiile sunt ameliorate in urma folosirii pastei de dinti Homeopatic. Ajuta la vindecarea abceselor dentare, gingivitelor, aftelor bucale si previne aparitia infectiilor dentare.

Argila recunoscuta pentru efectele sale terapeutice benefice, are un rol remineralizant, ajutand la fortifierea dintilor, neutralizeaza hiperaciditatea, restabilind echilibrul acido-bazic. Ingredientele active au proprietati absorbante, detoxifiante, purificatoare, eliminand mirosul neplacut al gurii.

Prezentare: 50 ml.

Atentionari si precautii: A se folosi de preferinta inainte de data inscriptionata pe produs.

Doza de yuga

Doza de yuga: GennaDent – Homeopatic este o pasta de dinti 99,7% naturala, ideala pentru ingrijirea dintilor, ce poate fi utilizata cu succes in timpul tratamentelor homeopatice, cand majoritatea pastelor de dinti sunt interzise. Nu contine fluor si nu formeaza spuma. Produsul este realizat prin tehnologie proprie Viva Natura, care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale. Contine 98% substante naturale.

Indicatii si recomandari: Se recomanda utilizarea pastei de dinti Homeopatic dupa fiecare masa, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca dupa periaj, sa se mentina pe dinti si pe gingii inca 3-5 minute.

SKU 00038-1009636
EAN 5948501070007
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pasta de dinti Homeopatic, 50ml, GennaDent, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.