HOFIGAL SOMN USOR CTX20 CPR

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 9,71 Lei 11,00 Lei
Descriere produs

Proprietăți:
Produs realizat prin asocierea unor plante cu activitate sinergică, cu un conținut complex de substanțe bioactive cu acțiuni specifice asupra sistemului nervos central și a celui cardiovascular.
- intervine favorabil în tulburări ale somnului, în stări de neliniște și anxietate, iritabilitate, tulburări neurovegetative și de menopauză;
- efect benefic în tulburări digestive pe fond nervos;
- conferă organismului o stare de bine, liniște și calm ce facilitează inducerea somnului fiziologic, iar la trezirea din somn fără existența unei stări de oboseală, lentoare mentală sau mahmureală.

Ingrediente/comprimat (1070 mg):
-400 mg pulbere din rădăcini uscate de Valeriană (Valeriană officinalis), 100 mg pulbere din flori uscate de Levănțică (Lavandula angustifolia), 100 mg pulbere din părți aeriene uscate de Floarea-pasiunii (Passiflora încarnată), 40 mg extract din rădăcini de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), amidon de porumb – agent de încărcare, pulbere din fructe de Dovleac – Cucurbită pepo – colorant, hidroxipropilmetilceluloză – emulsifiant, miere – îndulcitor și talc – agent de glazurare.

Mod de administrare:
Adulți: 1-2 comprimate seara, cu 2-3 ore înainte de culcare, cel mult timp de 6 săptămâni sau la recomandarea specialistului; se poate relua după o pauză de minim 30 zile.
Copii cu vârsta între 5 și 12 ani: ½ comprimat seara, înainte de culcare în stări de agitație sau emotivitate crescută, numai la recomandarea specialistului.

SKU 00038-11702430
EAN 5944723004103
Brand HOFIGAL ROMANIA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
HOFIGAL SOMN USOR CTX20 CPR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.