SEDIPHYT 50ML  Plantextrakt

In stoc

Pret

15,81 Lei
Descriere produs

Passiflora incarnata este antiseptic si sedativ.
Avena sativa (ovazul), este fortifiant, antiastenic.
Escholtzia este sedativ si spasmolitic, hipnotic lejer cu recomandare in insomnii (in a doua jumatate a noptii), anxietate, emotivitate.

Ingrediente active: Extracte vegetale de - valeriana (valeriana officinalis), hamei (humulus lupulus), floarea patimilor (passiflora incarnata), roinita (melissa officinalis), mac californian (escholtzia californica) si ovaz (avena sativa).Contine alcool etilic de cereale 60 % vol.

Mod de administrare: Adulti si copii peste 14 ani - 2ml, cu ajutorul capacului dozator, in putina apa, seara, cu o jumatate de ora inainte de culcare. Se poate administra si pe parcursul zilei, la nevoie, pentru linistire: cate 1ml de 3 ori pe zi.

Atentionari si precautii: Nu se recomanda administrarea in sarcina. Poate influenta capacitatea de manipulare a utilajelor si conducerea autovehiculelor.

 

 
Doza de yuga

 Este un complex sedativ din plante, acesta faciliteaza adormirea, imbunatateste calitatea somnului si reduce starile de agitatie.

Indicatii si recomandari: Adjuvant in stari de agitatie psihica si in stari de dezechilibru ale sistemului nervos vegetativ ce ajung sa genereze insomnie.

SKU 00068-1026061
EAN 5944739000403
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SEDIPHYT 50ML  Plantextrakt
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.