LEGO, AVATAR MUNTII PLUTITORI ZONA 26 SI RDA SAMSON, VIVA TOYS

In stoc

Pret

569,84 Lei
Descriere produs

Aventura ii asteapta pe toti pasionatii de Avatar de 9 ani si mai mari in acest set cu jucarie de constructie LEGO® Avatar Muntii plutitori: Zona 26 si Samson RDA (75573). Setul include 2 minifigurine Jake Sully (sub forma de Na’vi si de om), 3 alte minifigurine, o figurina Direhorse (Pa’li), elicopter futurist SA-2 Samson, container din Zona 26 cu statie de conectare mobila, precum si o constructie cu elemente care stralucesc in intuneric.

Joaca nesfarsita!


incurajeaza pasiunea unui fan pentru Avatar si natura cu acest set creativ, care le permite copiilor sa imagineze scene din film sau sa inventeze noi povesti, singuri sau alaturi de prieteni sau familie. Combina seturile (vandute separat) ca sa creezi versiuni nelimitate ale Pandorei.

Experimenteaza posibilitatile!


Plin cu personaje si locatii binecunoscute, seturile LEGO Avatar ofera optiuni interesante de povesti si actiune. Seturile arata grozav si cand sunt expuse, cu o constructie de decor detaliata, creata pentru a pozitiona modelele, astfel incat copiii si fanii mai mari sa se bucure de momente de concentrare pe masura ce construiesc si redescopera universul viu colorat.   

 

SKU 00068-6292292
EAN 5702016913781
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
LEGO, AVATAR MUNTII PLUTITORI ZONA 26 SI RDA SAMSON, VIVA TOYS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.