Lotiune de plaja cu acid hialuronic spf 50, 150ml, Eolia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

69,90 Lei
Descriere produs

Crema cu protectie solara UVA / UVB hidrateaza si asigura o protectie foarte ridicata impotriva razelor solare. 

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate sufiecienta in palma pe care o aplicati apoi pe gat sau pe corp. Aplicati frecvent pentru o protectie mai buna, mai ales dupa inot, transpiratie sau stergere, pentru a mentine protectia initiala. 

Ingrediente: aqua (water), ethylhexyl methoxycinnamate, octocrylene, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, butyl methoxydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, cetearyl alcohol, glycerin, parfum, glyceryl stearate, polymethylmethacrylate, potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein, polysilicone-15, tocopheryl acetate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, allantoin, xanthan gum, caprylyl glycol. 

Atentionari si precautii: Agitati bine inainte de folosire. Aplicati si raspanditi uniform pe tot corpul evitand aplicarea direct pe fata. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Are o textura placuta, moale, ce nu ingrasa pielea si care se absoarbe instantaneu in piele si in acelasi timp formeaza opelicula protectoare care previne deshidratarea pielii. 

Indicatii si recomandari: Contine vitamina E care imbunatateste apararea pielii impotriva actiunii radicalilor liberi si acid hialuronic care previne imbatranirea premature a pielii. 

 

SKU 00038-2090376
EAN 5213004370702
Brand Eolia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune de plaja cu acid hialuronic spf 50, 150ml, Eolia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.