Periuta de dinti din bambus pentru copii, Albastru, Nordics

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,59 Lei 16,20 Lei
Descriere produs

Periutele de dinti Nordics sunt realizate din bambus. Fiecare material folosit la realizarea periutelor este de origine 100% naturala, din bambus Moso (Phyllostachys edulis).Nordics a ales acest tip de bambus deoarece nu este comestibil pentru ursii panda care sunt pe cale de disparitie si astfel nu se atenteaza la viata si siguranta acestora.Este foarte important sa ii obisnuim si sa ii incurajam pe cei mici sa isi pretuiasca sanatatea si zambetul sanatos si sa nu priveasca dentistul ca pe ceva inspaimantator, care provoaca durere.Pentru a stimula copiii sa isi perieze dintii in mod regulat, acest procedeu trebuie sa fie unul cat mai placut si mai interesant pentru ei. De aceea, periutele de dinti pentru copii de la Nordics au manerul din bambus iar perii sunt moi si viu colorati pentru a atrage atentia celor mici.Manerul este realizat din bambus moso, singurul tip de bambus pe care ursii panda, o specie pe cale de disparitie, nu il mananca.Perii sunt realizati dintr-un nailon reciclat, de calitate superioara, care se descompune de 20 de ori mai repede decat orice element din poliester obisnuit.Nordics foloseste peri de nailon si nu peri din par natural pentru ca acesta din urma retine mult mai multe bacterii periculoase pentru igiena orala.

Detalii tehnice: Periile sunt realizate din nailon reciclabil de calitate superioara, iar manerul este din bambus. Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.

Doza de yuga

Doza de yuga: Periuta de dinti din bambus este special creata pentru a stimula copiii sa isi perieze dintii in mod regulat. Are manerul din bambus, perii moi si este viu colorat pentru a atrage atentia celor mici.

 

Indicatii si recomandari: Utilizare: se recomanda periajul dintilor de 3 ori pe zi. Periuta de dinti se schimbarea o data la 2-3 luni sau dupa orice raceala.

SKU 00038-1009887
EAN 3800500324043
Brand Nordics
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Periuta de dinti din bambus pentru copii, Albastru, Nordics
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.