SEMINTE DE IN PISATE, BIO, 250G, OBIO

In stoc

Pret

11,34 Lei
Descriere produs

Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre.Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san.De asemenea se mai regasesc si studii care demonstreaza scaderea totala sau partiala a colesterolului, unde inul a dat rezultate remarcabile.

Ingrediente:  100% seminte de in maro* pisate
*din agricultura ecologica 

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat. 

Doza de yuga

Semintele de in normalizeaza tranzitul intestinal, confera senzatia de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. Astfel, acestea sunt indicate daca suferi de constipatie, de o boala inflamatorie intestinala sau de sindromul intestinului iritabil. Secretul este sa consumi suficienta apa pentru a ajuta semintele sa treaca prin organism. 

Indicatii si recomandari: Semintele pot fi puse in mancare, in supe, salate, iaurt, iar cantitatea recomandata este de o lingurita pe zi. Trebuie pastrate in frigider si nu mai mult de 90 zile. O lingura de seminte macinate are in jur de 36 calorii, iar una de seminte intregi are in jur de 50 calorii.

SKU 00068-1009163
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 3800225476966
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SEMINTE DE IN PISATE, BIO, 250G, OBIO
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.