SOLNITA CONDIMENTE SI SARURI SONNENTOR

In stoc

Pret

Pret special 7,10 Lei 9,28 Lei
Descriere produs

Mod de utilizare : Solnita de condimente este goala, reincarcabila, este utilizata pentru condimentele macinate .

Solnita pentru condimente si saruri cu gura mare de dozare, este prevazuta cu un gemulet mic ce permite vizualizarea continutului din solnita.

Solnita este realiza dintr-un material usor de curatat, se poate spala si in masina de spalat vase.

Se recomanda stergerea cu o carpa moale si uscata.

Atentionari si precautii: Nu este indicat sa pastrati condimentele langa sau deasupra aragazului, deoarece in timp ce gatiti, aburul va patrunde in interiorul recipientului, iar condimentele se liesc intre ele sau pot chiar mucegai. Din acelasi motiv, incercati sa evitati sa va pastrati condimentele si sarurile in borcane.

 

 

 

DOZA DE YUGA

 

Doza de yuga: Pastreaza aroma condimentelor din bucataria ta in solnita de condimente si saruri Sonnetor

Mirodeniile si ierburile aromatice isi pastreaza prospetimea pentru perioade de timp diferite, in functe de starea acestora: proaspete, uscate sau macinate.

Solnita pentru condimente si saruri pe langa faptul ca nu lasa sa se piarda gustul condimentelor , te si ajuta in ordonarea spaptiului de dezpozitare .

Indicatii si recomandari: In general, toate condimentele (provenite din radacina plantei, din flori, din fructe, seminte sau coaja) si ierburile aromatice (provenite din frunzele ierboase aleplantelor) se depoziteaza cel mai bine in conditii racoroase, uscate, intunecate si ermetice.

Condimentele depozitate in aceste conditii pot fi lasate la temperatura camerei pentru o perioada lunga de timp si va va fi usor sa aveti o evidenta asupra lor. Condimentele macinate pot fi pastrate chiar si 3 ani pana sa isi piarda din proprietati, in timp ce boabele, cum ar fi coriandrul si piperul, dar si nucsoara si betisoarele de scortisoara, se pastreaza chiar si pana la 5 ani.

SKU 00068-1006933
Brand N/A
EAN 9004145071698
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SOLNITA CONDIMENTE SI SARURI SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.