TNA LOLA&LYKKE PUNGI STOCARE LAPTE X 10BUC + ADAPTOR

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

61,50 Lei
Descriere produs

Pungile pentru stocarea laptelui matern Lola&Lykke reprezinta modul ideal de depozitare, congelare si protejare a laptelui matern, atat de pretios.

Acestea sunt igienice si foarte usor de utilizat.

Pungile sunt presterilizate, etanse si gata de utilizare.
Economisiti timp, folosind dispozitivul de colectare al pompei de san, Smart Electric, ce se poate atasa prin intermediul adaptorului special, direct la punguta de stocare, pentru colectarea confortabila a laptelui, direct in pungile speciale.


Puteti hrani bebelusul direct din punguta de stocare a laptelui matern, prin simpla atasare a adaptorului unic si a tetinei pentru hranire, la dispozitivul de acces al pungutei.

Depozitarea ideala a laptelui matern: Pungile sunt presterilizate, cu garnituri duble sigure pentru a preveni scurgerile. Pungile sunt proiectate pentru a fi inclinate in pozitie plana, ceea ce permite congelarea si decongelarea rapida a acestora, necesare pastrarii vitaminelor si nutrientilor unici din laptele matern.

PASTREAZA LAPTELE la congelator, pana la 6 luni.

Setul contine:
- 10 pungi pentru stocarea laptelui matern
- un adaptor necesar pentru a atasa punga de lapte la dispozitivul de colectare al pompei de san sau la tetina pentru biberon.

Pentru a colecta laptele direct in punga, atasati adaptorul la punga de lapte si apoi la pompa de san. Incepeti sa pompati, asigurandu-va ca nu umpleti prea mult recipientul.
Cand doriti sa congelati, nu umpleti pungile mai mult de 3/4 pentru a lasa spatiu de expansiune, la schimbul de temperatura. Etichetati pungile cu data colectarii. Cand depozitati laptele matern in punga, asezati pungile pe orizontala, pentru congelare si decongelare rapida.

Pentru a pastra componentele laptelui matern, dezghetati la frigider peste noapte sau tinand punga sub jet de apa calda (max. 37°). Agitati usor punga pentru a amesteca orice grasime care s-a separat. Laptele matern decongelat este sigur in frigider timp de 24 de ore.

Nu dezghetati laptele matern congelat, intr-un cuptor cu microunde sau intr-o oala cu apa fierbinte. Nu recongelati laptele matern dezghetat.

DOZA DE YUGA:

Pungile de stocare a laptelui matern sunt ideale pentru atunci cand plecati undeva si vreti sa ii asigurati copilului dumneavoastra necesarul de hrana.

SKU 00038-76488473
EAN 6430072860297
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
TNA LOLA&LYKKE PUNGI STOCARE LAPTE X 10BUC + ADAPTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.