Ulei esential de Pin 10ml, Zanna

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 10,78 Lei 11,45 Lei
Descriere produs

DESCRIERE

Numeroasele beneficii ale uleiului esential de pin l-au transformat in unul dintre cele mai importante uleiuri esentiale folosite in aromoterapie. Uleiul de pin este util in stari de slabiciune si oboseala, debilitate generala. Aduce o nota de prospetime si abordare pozitiva a vietii.

Pinul  este un arbore care poate atinge inaltimea de 30 m sau chiar mai mult. Beneficiile uleiului esential de pin sunt atribuite proprietatilor sale antibacteriene, analgezice, diuretice, energizante, antiseptice si desigur aromatice.

Vaporii de ulei esential ajung in caile respiratorii odata cu inspiratia, producand aici o serie de efecte benefice, mai ales in cazul celor care sufera de maladii respiratorii. Pentru a trata reumatismul, artrita si nevralgiile se aplica comprese.
 
Uleiul de pin este un antioxidant excelent!
 
Este foarte bun pentru a improspata mirosul incaperilor, atunci cind este folosit sub forma de candele. O metoda placuta de a alunga stresul si oboseala unei zile lungi, este de a face o baie sau sauna cu ulei de pin. Uleiul de pin se amesteca foarte bine si cu alte uleiuri, precum lemn de cedru, rozmarin, lavanda, salvie, labdanum, ienupar, etc
SKU 00038-6291636
EAN 6424842008330
Livrat de YUGA
Brand ZANNA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Pin 10ml, Zanna
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.