Ulei esential de Turmeric, 10 ml, Zanna

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 11,50 Lei 12,00 Lei
Descriere produs

- Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esențiale. Pentru o ședință de masaj se adaugă 4-6 picaturi de ulei esențial în aproximativ 10 ml ulei de masaj.

- Baia este o cale foarte placută și totodată eficientă de a folosi uleiurile pentru relaxarea, deoarece apa caldă dialtă porii, permițând uleiului să pătrundă prin tegumente. Uleiurile se adaugă înainte de a începe baia și nu mai devreme, deoarece datorită căldurii se evaporează foarte ușor. Astfel, pentru o baie se pun 4-6 picături de ulei esențial (sau 4-6 picături de amestec) în 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de bază, apoi se toarna în cadă și se amestecă bine. Baia va dura 10-20 minute.

- Candela (lampa) odorizantă se folosește pentru a aromatiza camera, pentru a genera o stare de spirit pozitivă, tonică, sau dimpotrivă de relaxare, sau pur și simplu pentru a crea o atmosferă specială. Pentru aceasta, se pune apă calduță în farfuria candelei, se adaugă 3-5 picături de ulei și se aprinde lumânarea.

 

SKU 00038-6291640
EAN 6424842008453
Livrat de YUGA
Brand ZANNA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Turmeric, 10 ml, Zanna
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.