VITAMIN B-12 1000µG NUGGETS 100S, SOLGAR

In stoc

Pret

75,16 Lei
Descriere produs

Proprietati:
- cobalamina – este singura vitamină ce conține cobalt, un oligoelement, aceasta joacă o serie de roluri diferite în organism, cum ar fi reducerea oboselii, asistarea la eliberarea de energie din alimente și sprijinirea vitalității tale;
- prezentat sub formă de tablete sublinguale (care se topesc sub limbă), acest produs este o versiune convenabilă, ușor de luat a acestui nutrient versatil, deosebit de important pentru cei cu o dietă restrictivă (cum ar fi vegetarienii).
- este esențială pentru funcționarea normală a tuturor celulelor din organism, în special cele ale măduvei, tractului intestinal și sistemului nervos, fiind necesară pentru formarea celulelor roșii din sânge.

Mod de administrare:
Pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei. Poate fi așezată între obraz și gingie sau sublingual, pentru a-i permite dizolvarea. Tableta poate fi și mestecată sau înghițită.

Ingrediente:
Manitol (agent de îngroșare și înlocuitor de zahăr, de origine vegetală), vitamina Β12 (sub formă de ciancobalamină), agenți antiaglomeranți (acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal), arome (aromă naturală de cireșe), gumă de celuloză.
Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali.

SKU 00068-1020729
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 033984032293
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
VITAMIN B-12 1000µG NUGGETS 100S, SOLGAR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.