CEAI NEGRU OOLONG HUNAN ECO, 40g, SONNENTOR

In stoc

Pret

Pret special 8,65 Lei 9,42 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Oolong Hunan, un ceai semi-fermentat, provine din aceeași plantă, Planta de Ceai, care se folosește pentru a produce atât ceaiul negru cât și ceaiul verde, lat. Camellia sinensis. Cunoscut în general sub numele de ”Ceai Roșu”, se bea deseori în loc de cafea datorită notei de malț și a gustului echilibrat. Oolong se potrivește bine cu mâncăruri care conțin legume dulci și este un însoțitor excelent pentru cereale.

Ingrediente: 100% ceai Oolong ecologic
Mod de administrare: Se pune o lingurita de ceai Oolong in 250 ml apa la temperatura de 90ºC si lasa la infuzat 2-3 minute, in functie de cat de tare vrei sa fie.

Forma de prezentare: 40 g

Atentionari si precautii:

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: In limba chineza, Oolong inseamna “dragonul negru”. Doar ca Oolong nu este un ceai negru, el aflandu-se undeva intre “ceaiurile negre” si cele “verzi”. Ceaiul Oolong este foarte mult consumat in China, insa apetitul pentru acest tip de ceai a crescut semnificativ si in Japonia, S.U.A. si Europa.

Indicatii si recomandari: Este un ceai plin de antioxidanti, datorita faptului ca frunzele de ceai Oolong contin catechine si cofeina, care isi combina fortele pentru a combate efectele radicalilor liberi. Poate contrui la reducerea colesterolului, creste rezistenta mentala, ajuta la buna functionare a dig.stiei, poate contribui la reducere zaharului din sange, face pielea mai frumoasa.

SKU 00068-1006816
EAN 9004145006362
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
CEAI NEGRU OOLONG HUNAN ECO, 40g, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.