Aloe cu lapte de magarita Aloebase, 100ml, Bioearth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

56,99 Lei
Descriere produs

Aloe cu lapte de magarita Aloebase, Bioearth 

Gelul de aloe vera natural cu lapte de magarita Aloebase pentru bebelusi din gama Bioearth previne si reduce iritatiile, roseata, ofera hidratare datorita continutului de vitamine, minerale, proteine si enzime si confera pielii elasticitate. Este ideal pentru a hidrata si calma pielea delicata a copiilor inca din prima zi de viata. Imbogatit cu extracte de galbenele, ovaz si tei, gelul calmeaza iritatiile, roseata si pielea sensibila a bebelusilor. Nu contine parfum. Recunoscut de sute de ani pentru calitatile sale exceptionale, laptele de magarita a fost considerat in trecut remediu impotriva multor boli. Cleopatra, regina Egiptului, a fost prima care a pus in evidenta virtutile laptelui de magarita. Aceasta isi mentinea pielea tanara si catifelata facand baie in lapte de magarita.

Caracteristici: previne si reduce iritatiile, roseata; ofera hidratare datorita continutului de vitamine, minerale, proteine si enzime si confera pielii elasticitate; este ideal pentru a hidrata si calma pielea delicata a copiilor inca din prima zi de viata; imbogatit cu extracte de galbenele, ovaz si tei, gel de aloe vera; calmeaza iritatiile, roseata si pielea sensibila a bebelusilor; nu contine parfum;


Ingrediente: Aloe barbadensis leaf juice, Xanthan gum, Donkey milk, Glycerin, Avena sativa bran extract, Calendula officinalis flower extract, Tilia europaea flower extract, Parfum, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, Coumarin, Citronellol, Benzyl alcohol, Ethylhexylglycerin.

Mod de utilizare: se aplica o cantitate mica de crema si se maseaza pana cand intra in piele.

Cantitate: 100ml

Brand: Bioearth

Doza de yuga

Doza de yuga: Gel de aloe vera cu lapte de magarita ce ajuta la prevenirea si reducerea iritatiilor si a rosetii.

Indicatii si recomandari:  Ofera hidratare, datorita continutului mare de vitamine, minerale, proteine si enzzime. De asemenea, acest produs sustine elasticitatea pielii, fiind recomadata pentru calmarea iritatiilor, rosetii si pielii hiper reactive.

SKU 00038-1024574
EAN 8029182008842
Brand BIOEARTH
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Aloe cu lapte de magarita Aloebase, 100ml, Bioearth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.