Aloe vera 96% cu uleiuri esentiale, Bioearth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 87,09 Lei 95,70 Lei
Descriere produs

Aloe vera 96% cu uleiuri esentiale, Bioearth

Gel cu aloe vera cu uleiuri esentiale ce sustine regenerarea celulara si imbogateste celulele cu principii bioactive. Ajuta la atenuarea semnelor de imbatranire, hidratand si regenerand toate tipurile de piele. Acest produs este recomandat in special pentru pielea sensibila, crapata, impura, matura sau lipsita de stralucire. De asemenea, acest produs ofera pielii un parfum placut dat de uleiuri esentiale din compozitie, precum cel menta, lamaie sau bergamota. Se foloseste ca lotiune dupa plaja, gel hidratant, remediu impotriva intepaturilor de insecte sau pe post de after shave.


Ingrediente: gel de aloe vera bio (96%), sare marina, chlorella (alga marina), extract bio de vita de vie, extract bio de echinacea, alge marine brune, extract bio de sunatoare, uleiuri esentiale de menta, lamaie, bergamota, portocale dulci.

Mod de utilizare: se aplica pe fata si corp si se maseaza usor. Se repeta ori de cate ori este necesar.

Brand: Bioearth

Doza de yuga

Doza de yuga: Aloe vera contine peste 270 de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi, care contribuie la mentinerea unui tonus bun. 

Beneficii si recomandari: Acest produs este recomandat in special pentru pielea sensibila, crapata, impura, matura sau lipsita de stralucire. De asemenea, acest produs ofera pielii un parfum placut dat de uleiuri esentiale din compozitie, precum cel menta, lamaie sau bergamota.

 

SKU 00038-1024575
EAN 8029182008606
Brand Bioearth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Aloe vera 96% cu uleiuri esentiale, Bioearth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.