CEAI IZMA BUNA, ECO, 50G, SONNENTOR

In stoc

Pret

Pret special 12,80 Lei 13,94 Lei
Descriere produs

Izma buna este intrebuintata la prepararea unor medicamente, a unor parfumuri, si drept condiment. Izma buna are miros placut si gust racoritor.

Ingrediente: 100% izma buna. Se diferentiaza de celalalte soiuri prin absenta mentolului aproape in totalitate, astfel se poate folosi in terapii homeopatice sau in timpul sarcinii.

Cantitate: 50 g.

Mod de administrare: Infuzia de frunze de izma buna are actiune linistitoare asupra durerilor de stomac, calmand spasmele, ceaiul este un bun medicament in tulburarile digestive si hepatice.

Se recomanda in tratamentul diareei pentru proprietatile sale antiseptice si antispasmodice. Dupa unii cercetatori, ceaiul de menta fortifica sistemul nervos, redreseaza functiunile stomacului, ajuta la dezintoxicarea organismului prin diureza si transpiratia pe care o produce.

In starile de debilitate se recomanda bai intaritoare cu frunze de izma. Intr-un saculet de panza se pune o jumatate de kilogram de izma maruntita si se agita in apa calda a baii. Actiunea reconfortanta a izmei se mareste daca i se adauga roinita, cimbrisor si flori de tei.

Atentionari si precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros si a se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Indicatii terapeutice in urmatoarele cazuri: tulburari digestive si hepatice, diaree, fortificarea sistemului nervos, dezintoxicarea prin diureza, calmeaza spasmele si varsaturile la sugari si adulti. Combate durerile reumatice si mancarimile provocate de urticarii, sub forma de inhalatii in stari gripale, bai in stari de debilitate.

Contraindicatii: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

SKU 00068-1006822
EAN 9004145002005
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
CEAI IZMA BUNA, ECO, 50G, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.