Ceai menta, ECO, 18 plicuri, SONNENTOR

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 13,77 Lei 16,10 Lei
Descriere produs

Ceai de Menta (Mentha Piperita) este un remediu natural deosebit pentru imbunatatirea digestiei, calmarea durerilor de cap.

Menta contine un nivel crescut al uleiului activ esential mentol. In multe tari acest ceai de menta este baut dupa masa pentru imbunatirea digestiei. Planta are puterea de a reduce contractiile musculare care provoaca gaze, umflari si balonari abdominale.

Menta se poate folosi cu succes in tulburarile gastro-intestinale, intretinand si sanatatea ficatului si face minuni in cazul indigestiilor si starilor de voma.

Este recomandata si in problemele respiratorii, in raceli, in acest caz terapeutii recomandand inhalatii. Si in cazurile de astm sau bronsite este folositoare, relaxand respiratia.

Mod de preparare: Turnati apa fierbinte (100 grade Celsius) si lasati acoperita ceasca 5-10 minute.

Ingrediente: 100% menta provenita din agricultura ecologica

Doza de yuga

Doza de yuga: Ceai de Menta (Mentha Piperita) este un remediu natural deosebit pentru imbunatatirea digestiei, calmarea durerilor de cap.

Indicatii si recomandari: Este recomandata si in problemele respiratorii, in raceli, in acest caz terapeutii recomandand inhalatii. Si in cazurile de astm sau bronsite este folositoare, relaxand respiratia.

SKU 00038-1006969
Brand SONNENTOR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai menta, ECO, 18 plicuri, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.