Crema de corp fluida, cu extract din melc, ulei de argan (BIO) si ulei de masline, antivergeturi, anticelulita, 200g, HERBAGEN

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

60,50 Lei
Descriere produs

Contribuie la prevenirea sau repararea deformarilor pielii ce pot apare sub forma vergeturilor sau a celulitei in zona abdominala, membrelor, datorita intinderii pielii si ruperii fibrelor componente sau acumularii de tesut adipos (dupa cure de slabire sau in sarcina).

Formula contine 95% materii prime obtinute din substante naturale. Nu contine parabeni, parafine sau coloranti.
Contine Poly Helixan, complex extras din secretia melcului de gradina, bogat in acid glicolic, cu efect de peeling, alantoina - regenerant tisular, colagen, elastina, ce refac fibrele principale, proteine ce refac fibrele principale, proteine ce contribuie la nutritia si finetea pielii, vitamine A, C, E cu rol antioxidant si antiinflamator, enzime proteolitice, ce imbunatatesc productia de celule noi.
Formula este imbogatita cu: unt de sheea, ulei de morcov, ulei de masline, substante ce hranesc, maresc elasticitatea, fermitatea si confera o culoare sanatoasa pielii.
Utilizare: Se aplica zilnic dupa baie pe abdomen, coapse, sani, decolteu, prin masare. In cateva saptamani se observa o modificare vizibila a aspectului pielii care devine mai neteda, mai ferma cu o structura imbunatatita.
Continut: 200 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Previne formarea vergeturilor ce pot apare in perioada prenatala.

Indicatii si recomandari: Se aplica zilnic dupa baie pe abdomen, coapse, sani, decolteu, prin masare.

SKU 00038-1034843
EAN 9900000608569
Brand HERBAGEN
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de corp fluida, cu extract din melc, ulei de argan (BIO) si ulei de masline, antivergeturi, anticelulita, 200g, HERBAGEN
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.