Detergent fara miros, pentru hainele bebelusilor si rufe delicate, 25 spalari, 750ml, Ecozone

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

35,18 Lei
Descriere produs

Produsul are o formula blanda potrivita si pentru spalarea manuala, este potrivit pentru matase, lana si alte materiale delicate, este Eco-friendly si sigur pentru fosa septica.Nu contine parfum sau coloranti si nu este testat pe animale.

Mod de utilizare: Verificati instructiunile de spalare de pe haine, utilizati tabelul de dozare pentru a adauga cantitatea corecta de lichid in sertarul masinii de spalat si selectati un program potrivit. Alternativ turnati 40 ml / 1 capac de detergent lichid in apa pentru spalarea manuala.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-9, Laureth-3, Sodium Coco Sulphonate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Citrate.

 

 

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Desi are o formula delicata, acesta elimina murdaria cu usurinta si nu trebuie sa iti faci probleme in privinta performantei acestuia.

Indicatii si recomandari: Produs non-toxic, aprobat contra alergiilor si astmului. Formula unica, ideala pentru persoanele cu pielea sensibila dar si pentru hainele bebelusilor. Pentru miros discret, adaugati o doza de balsam Ecozone. Nu adaugati balsamul de rufe direct pe tesaturi.

SKU 00038-1009783
EAN 5060101530658
Brand ECOZONE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Detergent fara miros, pentru hainele bebelusilor si rufe delicate, 25 spalari, 750ml, Ecozone
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.