Extract uleios de catina, 30ml, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 7,19 Lei 8,99 Lei
Descriere produs

Extract uleios de Catina 30 ml - adjuvant in tratarea avitaminozei, stimularea imunitatii, tonic general in tratamentul intern al unor afectiuni dermatologice, hepatice, ale aparatului respirator, cardiovascular, ale aparatului digestiv, in regresul diverselor actiuni oculare, in tratamentul local al eczemelor, arsurilor termice si chimice, degeraturilor si ulcerelor cutanate.

Ingrediente: Uleiul de catina contine 35-60% acid palmitoleic, 5-35% acid butiric si pana la 15% acid linoleic, omega.

Mod de administrare: 

Intern: 20 picaturi de 3 ori pe zi timp de 1 luna. Tratamentul poate fi urmat de 3 ori pe an. Extern: Prin aplicatie locala ca atare sau inglobat in diferite creme, uleiuri sau unguente.

Aplicatiile externe de ulei de catina ajuta la regenerarea pielii uscate. Uleiul de catina poate fi folosit extern in scopul tratarii arsurilor minore (inclusiv solare), eczemelor, ulceratiilor rezultate in urma radiatiilor, micilor zgrieturi sau taieturi. Efectul de vindecare se datoreaza betacarotenului (provitaminei A) din compozitia uleiului de catina. Uleiul de catina este indicat in masajul anticelulitic. Puteti aplica ulei de catina in fiecare seara pe zonele afectate de celulita, apoi masati cu un aparat anticelulitic.

Continut: 30 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul de catina este unul din cele mai eficiente produse naturale care poate fi folosit pentru mentinerea frumusetii. Printre beneficiile de care se poate bucura orice persoana care utilizeaza uleiul de catina se enumera:

  • piele neteda si hidratata
  • un nivel mai ridicat de energie
  • un sistem imunitar puternic
  • mai putine riduri
  • par bogat, lucios si revitalizat (fara aspect de par fragil sau deteriorat).

Indicatii si recomandari: 

  • antianemic, vitaminizant, imunostimulator, regenerator al pigmentilor retinei, antaterosclerotic, antioxidant, depurativ si tonic al celulei hepatice.
  • acesta este bogat in acizi grasi nesaturati, cu rol esential pentru o piele sanatoasa, unghii puternice, par lucios si neted.
  • bogat in antioxidanti naturali, acest tip de ulei poate imbunatati starea generala de sanatate a unei persoane prin ameliorarea problemelor, de la afectiuni cardiovasculare la afectiuni ale sistemului nervos.
SKU 00038-1007143
EAN 5941828000436
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Extract uleios de catina, 30ml, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.